Våtrom

Vi har lang erfaring med bygging av våtrom.


Vi benytter Byggebransjens Våtromsnorm (BVN) i planleggingen og utførelsen av våre våtrom. Denne normen har bl.a. til hensikt å sikre en teknisk god utførelse av våtrom.

Vi hjelper deg bygge våtrom

Våtrom defineres som rom som har vanntilførsel og sluk i gulvet. Dette vil i all hovedsak være bad, og i noen tilfeller vaskerom. Disse rommene har egne regler knyttet til seg da det er større sjanse for fuktskader og lekkasjer enn mange andre rom. Det er her ekstra viktig at du har elektrikere, rørleggere og andre profesjonelle som foretar utbyggingen og eventuelle endringer du måtte ønske.

Vi har fagfolk med våtromssertifikat fra Fagrådet for våtrom. Det betyr at vi kan utføre våtrom i henhold til de regler og forskrifter som gjelder. For å sitere Fagrådet: "Fordi våtrom skal være tørre!"

Vi gir deg all nødvendig dokumentasjon på at ditt våtrom er klar for bruk og at alt utstyret er i orden. Våre medarbeidere er godt kjente med Våtromsnormen. Dette er en standard satt av byggebransjen som viser til retningslinjer for hvordan arbeidet med våtrom skal prosjekteres og utføres. Slik kan du være sikker på at du får et rom som er av rett kvalitet, varer lenge og virker som det skal. Du vil også ha alle papirene du trenger om du tenker på å selge boligen eller få en takstvurdering.

Trekompaniet Trysil tar på seg de fleste oppdrag innen bygg. Vi er en trygg samarbeidspartner fra startsfasen til bygget står ferdig. Vi har erfaring med nybygg, tilbygg, rehabilitering, kan bistå med tegninger og søknadsprosesser, samt gi råd rundt energitiltak for din bolig.


Ha ditt på det tørre, og ta kontakt med oss om du har planer om å bygge nytt eller pusse opp et våtrom.