Rehabilitering

Skal du skifte vinduer eller dør, legge nytt gulv eller tak, etterisolere eller kanskje du trenger nytt kjøkken?

Rehabilitering av ditt hjem

Mange hus, spesielt av mindre størrelse, bygget før 1990 tilfredstiller ikke dagens krav til oppvarming, varmeisolering eller ventilasjon. Man kan da velge å rehabilitere boligen slik at den blir bedre i bruk, og ofte kan dette kombineres med å gjøre ditt hjem energieffektivt. Her er det mye penger å spare om rehabiliteringen utføres riktig.

Et av de viktigste arbeidene som utføres ved rehabilitering er etterisolering av vegger og gulv. Her kommer det ofte mye kald luft inn i gamle hus, og om man fyrer eller har på annen varme vil denne raskt forlate rommet. Det er også vanlig å bytte ut vinduer og installere god ventilasjon med varmegjenvinning. Vi vet hvilke deler av din bolig som kun trenger et strøk maling og hvilke som bør byttes helt ut med nyere varer. Ikke alt som er slitt er klart for å kastes, og ikke alle deler av huset som ser nye ut er i tråd med dagens forskrifter.

Erfarne innen all slags bygg

Trekompaniet Trysil kan hjelpe med de fleste oppdrag innen bygg. Som en trygg samarbeidspartner vil våre medarbeidere kunne komme med råd helt fra idéfasen frem til bygget står ferdig. Våre erfaringer med nybygg, tilbygg, rehabilitering, samt råd rundt energitiltak vil komme deg til gode.